Munkatársaink

Dr Volom András

esztétikai fogorvos

A rendelő tulajdonosa és egyben szakmai vezetője, a Dental Excellence Program megalkotója.
Nemcsak az egyik legismertebb esztétikai fogorvos az országban, fogszorítás terápiás specialista, implantológus, hanem itthon és nemzetközileg is elismert előadó, számos fogászati témájú cikk szerzője ill. több könyv társszerzője.

teljes profil

Dr Ágh Orsolya

esztétikai fogorvos, endodontus specialista

Ágh doktornő kivételesen kedves és emberséges orvos. Képzettsége messze meghaladja az átlagot. Nemcsak a modern gyökérkezelési eljárásokban jártas, hanem képes úgy megtervezni és kivitelezni a fogműveket, hogy azok nemcsak szépek, hanem kényelmesek és jól hordhatók is legyenek. Ez minősíti őt arra, hogy rendelőnk egyik Dental Excellence Program specialistája legyen.

teljes profil

Dr Halla Gabriella

fogorvos, konzerváló fogászati specialista

“A hivatásomra úgy tekintek, mint egy igen összetett, és változatos kihívásra, mivel minden eset más, minden páciensnek más elvárásai vannak. Munkám során igyekszem mindezt szem előtt tartani, és személyre szabottan, esztétikai és funkcionális szempontból is orvosolni a hozzám fordulók panaszait. Nagyon fontosnak tartom a barátságos, oldott légkör megteremtését, a legnagyobb öröm számomra, ha egy első […]

teljes profil

Dr Hegedűs Orsolya

fogorvos, PhD hallgató

Nemcsak kedves mosolyával, hanem képzettségével és tudományos munkásságával is lenyűgözi pácienseit és munkatársait. Hegedűs doktornő számos tudományos cikk szerzője, jelenleg őssejtkutatással, azok fogászati alkalmazásával foglalkozik. Munkájában a magas szintű elméleti tudás és a gyakorlatiasság ötvöződik.

teljes profil

Dr. Szakállosy Beatrix

fogszabályozó és gyermek fogszakorvos

Szakállosy doktornő két évtizede dolgozik a csapattal. Nagy tapasztalattal rendelkező fogszabályozó orvos. Fő területe a gyermek fogszabályozás, de felnőttek orthodonciai kezelését is remekül ellátja.

teljes profil

Dr. Zalai Zsolt

Felnőtt fogszabályozó szakorvos

Zalai doktor értő szakembere a láthatatlan (Invisalign) fogszabályozásnak, komoly tapasztalattal rendelkezik a mikroimplantátumos és részleges fogszabályozás területén.

teljes profil

Dr. Bakucz Márton

fogorvos

A jövő reménysége. Sokoldalú ember, akiből véleményünk szerint kiváló fogorvos lesz. Jó műszaki érzék és empátia jellemzik.

teljes profil

Dr Volomné Varga Marianna

klinikai nyelvész, myofunkcionális szaktanácsadó

Nálam nincs síró gyerek, nagy türelemmel, kedvességgel igyekszem megnyerni mindegyikük bizalmát, hisz a sikeres kezeléshez együttműködésre van szükség, ami csak egy kellemes, oldott légkörben lehetséges. Szinte küldetésnek éreztem hogy itthon is elterjesszem a külföldön már évtizedek óta sikerrel működő myofunkcionális (a szabálytalanság okait is kezelő, ezáltal hosszútávon stabilabb) korai (akár már tejfogazatban megkezdett) “gyengéd” fogszabályozást.

teljes profil

Hevesi Gabriella

logopédus, oktató

Tanulmányait a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Tanárképző Főiskolán végzett, kiváló eredménnyel. Több éves szakmai gyakorlatot szerzett a torinói Le Molinette Klinika Egyetemi Oktatóintézet Audiológiai-Neurológiai Osztályán. Az általános logopédiai terápiák (pöszeség, diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia, dadogás, diszfónia stb.) mellett speciális érdeklődési területe a nyelési diszfunkciók komplex terápiája, mely témakörben rendszeres szakmai továbbképző előadásokat is tart. Szabadidejében szívesen sportol, […]

teljes profil

Vallyon Tünde

senior klinikai szájhigiénikus

Rendelőnk motorja, szakmai tudását tekintve kiemelkedő. Pácienseink mindig elmondják, hogy korábban más rendelőkben, soha senki nem szedte le ilyen alaposan a fogkövüket. Nagyon jól kézben tartja pácienseink szájhigiénéjét, folyamatosan instruálja, kontrollálja őket, ami óriási segítség fogorvosaink számára, hisz tiszta szájban, gyulladásmentes íny mellett lehet jó munkát végezni és ez a hosszútávú siker kulcsa is. Rátermettségét […]

teljes profil

Endrényi Judit

klinikai szájhigiénikus, asszisztens

“Fogászati asszisztensként fontosnak tartom, hogy minden pácienssel megtaláljam a közös hangot, valamint, hogy elnyerjem a bizalmukat hiszen, fontos, hogy érezzék nálunk jó kezekben vannak, nincs mitől félnük és bátran fordulhatnak hozzám, bármilyen kérdésük,kérésük van. A munkámat lelkiismeretesen, nagy odafigyeléssel végzem. Mosolygós, nyitott és közvetlen természettemmel igyekszem elérni, hogy minden kezelés a lehető legkellemesebben teljen. Szeretek […]

teljes profil

Gyuricza Zsanett

vezetőasszisztens

Percíz, kedves és megbízható. Az ideális asszisztens, aki előre tudja az orvos minden gondolatát.

teljes profil

Tasy Julianna

pácienskoordinátor

A rendelés pillére! Ő az, aki összefogja és szervezi a rendelő szakmai és gazdasági folyamatait. Mindenkihez van egy pár kedves szava akár páciensről, akár asszisztensről vagy orvosról van szó.

teljes profil

Szabó Sándor

műszaki vezető

  Rendelőnk egyik kiemelkedően fontos személyisége. Az ő nevéhez fűződik a rendelő műszaki kivitelezésének folyamatos ellenőrzése.  Lenyűgöző műszaki tudása lehetővé teszi a zökkenőmentes és folyamatos munkát még egy technikailag olyan komplikált helyen is, mint a high-tech berendezésekkel felszerelt fogászati klinikánk.

teljes profil