Rendelő

Ahogy pácienseinkről és a fogorvoslásról gondolkodunk...

A Dr. Volom Dental Esztétikai Fogászati Rendelő immár 25 éves múltra tekint vissza.

Munkánk 3 alappillére: a kiemelkedő szakmai tudás, az emberi tisztesség és az odafigyelés.

Nálunk mindig kérdezhet. Munkatársaink részletesen elmagyaráznak minden beavatkozást.

Munkatársaink kivétel nélkül magasan képzett szakemberek, akik  kedvességükkel is kiemelkednek.

Nagyon odafigyelünk, hogy a kellemetlenségeket minimálisra csökkentsük. Bevezettük  a fájdalommentes érzéstelenítő készülékek használatát. Fogorvosi gépeinkől ráadásul a víz melegítve érkezik a beteg szájába, így elkerülhető, hogy az érzékeny fognyakú páciensek fájdalmat érezzenek például fogkőeltávolítás során.

A fogászati piacon fellelhető legjobb anyagokkal dolgozunk. A Reality független anyagvizsgáló intézet ajánlásait követjük. Az általunk használt amerikai Renamel tömőanyag is immár 20 éve a világ legjobbnak minősített tömőanyaga.

A kiemelkedően szép munka nálunk alap. Az esztétikum mellett kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy az elkészült munkák kényelmesek és jól használhatóak is legyenek.

Komplex kezeléseket végzünk. A szemünk túllát a fogakon és észrevesszük, ha például egy testtartási zavar, szájlégzés, horkolás, fogszorítás, reflux, stb. áll a háttérben és megoldást kínálunk a problémákra.

A minimálinvazív eljárásokat támogatjuk. Mindig a minimális foganyag vesztéssel járó technikákat részesítjük előnyben.

A fogszabályozásban is erre törekszünk, ezért már korán, akár tejfogazatban elkezdjük a kezelést, ha szükséges. A terápia lényege, hogy a szabálytalanság okait (szájlégzés, rossz nyelvpozíció, nyelvlökéses nyelés) szüntetjük meg, ezáltal lehetőséget biztosítunk a normális arcnövekedéshez, helyet teremtünk a maradó fogak számára.

Nagyon nagy hangsúlyt fektetünk a megelőzésre. Kiemelt szerepet kap a szájhigiénés programunk, mely nemcsak a fogak és a fogágy védelmét, hanem az általános egészség megőrzését is szolgálja. Külön csomagunk van e téren kismamák és rögzített fogszabályozót viselő pácienseink számára, akik veszélyeztetettebbek ebből a szempontból.