Migrénterápia gyógyszer nélkül

A migrén napjainkban már szinte népbetegségnek számít.

 

Az érintettek a gyötrő fejfájás mellett egyéb tüneteket is kénytelenek elszenvedni: zavarja őket a fény, a zaj, gyakori a hányinger és a hányás. Sokan napokra kiesnek a munkából is állapotuk miatt. Egyedüli megoldást a marékszámra szedett gyógyszer, a besötétített szoba és az ágynyugalom jelenti számukra. Pedig van más út is...

A legújabb migrén elméletek szerint a migrén kialakulásáshoz azok a körülmények is elvezetnek, amelyek a szimpatikus idegrendszer terhelését  okozzák. Ezek az ingerek pl.: a barometrikus változások (időjárás), bizonyos ételek, stressz, hormonális változások (menstruációs, változókori vagy terhességi) lehetnek.

Ezek közé a kiváltó tényezők közé sorolhatjuk a rágóizmok erős megterhelésekor az izmokban lévő érzékelők kóros működését. Ezek a kis érzékelők maguk is izomrostok. Amikor az izom laza, akkor nem továbbítanak jeleket az agyba.

Amikor az izom feszült, az izomorsók is jeleket adnak le. A rendszeres éjjeli fogszorítók izomorsói folyamatos görcsbe kerülnek és állandóan (még akkor is, amikor maga az izom laza) küldik jeleiket az idegrendszer felé. Ez más ingerforrásokkal (stressz, étel, szag stb…) együtt egyfajta „inger túlcsorduláshoz” vezet és kialakulhat a migrénes fájdalom.

 

A migrénes panaszok az NTI-tss harapásemelővel  50-70%-kal csökkenthetők.

A készüléket vagy az alsó vagy a felső metsző fogakra adaptáljuk.
Az eszköz a rágóizmok kilazításával éri el migrénellenes hatását.

A fentiekből következően tehát gyógyszerek nélkül is jelentősen csökkenthető a migrén intenzitása és a migrénes epizódok száma a fogszorítás megszüntetésével.

 

 

FIGYELEM: Ha Önnek rendszeresen fáj a feje, elsőként forduljon ideggyógyász szakorvoshoz, hogy kizárják az egyéb okokat, melyek a krónikus fejfájások hátterében - ritkán ugyan - de állhatnak!

Az USA Gyógyszerengedélyezési Hivatala (FDA, azaz Food and Drug Administration ) migrén és tenziós fejfájás megelőző és terápiás eszközként minősítette az NTI-tss harapásemelő készüléket.
Az NTI-tss harapásemelő készülék a fogorvosa általi személyre szabását követően az Ön saját társává válik: minden éjszaka megakadályozza a fogszorítást és csikorgatást, elősegítve ezzel, hogy jól aludjon és elkerülje a migrént.

Az NTI-tss a csikorgatás és fogszorítás megszüntetésének gyors, egyszerű és nagyon hatásos eszköze.

 
 
Kenesei Armand

banki alkalmazott

A migrén kamasz korom óta társam...a kis harapásemelővel szinte teljesen sikerült megszabadulni tőle. Most félévente egyszer jelentkezik, de az is kibírható. Köszönöm!

 
Korsós Emese

programozó

 

Elmúlt!

 
Bárány Csilla

pedagógus

...pár hetes NTI használat után a migrénjeim száma havi egyre csökkent. Ennek súlyossága is sokkal enyhébb lett. 

 
Szabaduljon meg migrénjétől!

A terápiát részleges pénzvisszafizetési garanciával végezzük.

A részletekért keressen minket!

 

Várjuk véleményét, kérdéseit és bejelentkezését.

Elérhetőségeink:

Telefon: +361/214-3551

Mobil: +3630/530-2606

E-mail: office@esztetikaifogaszat.hu

Cím: 1037 Budapest, Bokor u. 17-21., 3.emelet