Vélemények

Lancendorfer Antal

Már meglévő élpótlásommal problémáim voltak.

A Dr. Volom Dentalban egyedüliként rájöttek a probléma okára, ami a tökéletlen harapás volt.

A harapás korrigálását Dr. Ágh Orsolya végezte.

Munkájával teljes mértékben elégedett voltam és vagyok mind a mai napig.

A korrekció után úgy éreztem, mintha egy teljesen új fogsort kapnék.

Sokkal jobb volt enni és aludni is, mivel az éjszakai fogszorításom is nagymértékben enyhült.

Az élpótlás a helyén maradt és az elmúlt egy év során semmilyen problémát nem éreztem!

Köszönöm!

Albrecht Etelka

„ Már közel tíz éve, hogy a Dr. Volom Fogászatot válaszottam és még soha nem csalódtam. A rendelő valamennyi munkatársa – az orvosok és az asszisztensek egyaránt – kivétel nékül magas színvonalon, pontosan végzik a munkájukat és nagyon kedvesek. Már több családtagomnak, ismerősömnek is ajánlottam a rendkívül korszerűen felszerelt rendelőt. Köszönöm a lelkiismeretes munkájukat!”

Egy kismama

„ Az ínygyulladás kellemetlen tünetei terhességem során jelentkeztek elöször. Szerencsére a jól megválasztott és időben pontosan megtervezett kezeléseknek köszönhetően sikerült megelőzni a komolyabb problémák kialakulását. A megfelelő odafigyelés és szakértelem mellett nem kell, hogy valóra váljon a régi mondás miszerint egy gyerek egy fog!” Egy 33 éves kismama

D. Gyöngyi

” A szájhigiénikus kiváló szakember. Tünde nagyon türelmes, kedves és odafigyel a betegeire. 3-4 hónapja járok ide, de nagyon kedves mindenki.”

Pataki Eszter

„ Egy korábbi sportbalesetben letört az egyik felső metszőfogam harmada, a mellette levő gyökérkezelt fog pedig idővel megszürkült. Már alig mosolyogtam. A direkthéj technika segítségével sikerült esztétikussá varászolni a fogsorom és újra felszabadultan tudok nevetni!”

Pásztori Janka

“Szeptemberben kerestem fel a Dr. Volom Esztétikai Fogászatot, ahol Zsóka doktornő fogágybetegséget diagnosztizált, melynek elhanyagolása fogaim kilazulását és végül kihullását eredményezhette volna. Ennek a betegségnek a kialakulása megelőzhető lett volna, ha korábban a megfelelő szájhigiénés ismeretek birtokában vagyok. Ezek megismerése és a gyakorlatban való alkalmazása érdekében a rendelőben részt- vettem egy három alkalomból álló egyszemélyes oktatáson, melyet a klinika egyik szájhigiénikusa tartott. Ezen a gyakorlaton megismertetett a különféle eszközökkel, azok megfelelő használatával és a helyes fogmosás alapelveivel. Ezt követte a fogakon tapadó lepedék megfestése, majd egy alapos fogmosás, végül Zsuzsa részéről a visszaellenőrzés. Izgatottan vártam, hogy mit sikerült a hallottakból elsajátítanom és a gyakorlatban megvalósítanom. Szerencsére jól “vizsgáztam”, így töretlen maradt a lelkesedésem az ezt követő két találkozása alkalmával is.
Nagy örömömre szolgált, hogy az oktatás során kipróbálhattam a Waterpik szájzuhany egyik típusát is, melyet ott helyben mevásárolhattam. Mára már elengedhetetlen részét képezi szájápolásomnak, mivel rendkívül jó közérzetet biztosít számomra.
Nagyon sajnálom, hogy az itt megismert szájhigiénés módszereket, eszközöket tudatlanságomnál fogva korábban nem, vagy nem megfelelően alkalmaztam, ugyanis elkerülhettem volna azokat a kellemetlen beavatkozásokat, melyeken ezidáig a fogaim egészségének helyreállítása érdekében átestem…” P. J.

Tóthné Fenes Judit

Nagy örömömre szolgált, hogy résztvehettem a fogápolási programban. Már iskolás koromban ezzel kellett volna kezdeni és akkor talán nem kerültem volna ilyen helyzetbe. Remélem, semmi sem késő és hamarosan eljutok a helyes fogápoláshoz. A Tünde Doktornő egy végtelenül helyes, türelmes emberke, aki részletesen elmond mindent. Most már rajtam a sor! A sok információ, amit ma kaptam, bízom benne, hogy megmarad bennem és kitartó leszek.

Köszönöm a lehetőséget!

Kávai Júlia

“Kedves Volom Doktor úr! 10 éve már, hogy- túlzás nélkül állíthatom- megváltoztatta az életem. ” Egy direkt héj története, amely nemcsak a fogakat tette szebbé…
Júlia

Barnai Izabella

Közel egy évvel ezelőtt voltam a Doktor Úrnál az egyik fogam pótlásának lehetőségét megbeszélni. Kiderült, hogy nyelvlökéses nyelésem van…
Életemben nem hallottam ezt a szót ( 65 éves vagyok) . Legnagyobb meglepetésemre kiderült, hogy a problémám megoldásához logopédus segítségére lesz szükségem.
A másik meglepetés akkor ért, amikor kiderült a logopédusnál, hogy van olyan a gyakorlatok között, amelyiket elsőre meg sem tudtam csinálni. Rendszeresen kaptam házi feladatokat, itthoni gyakorlásra. Ezek a gyakorlatok (nekem) naponta 20-25 percig tartottak. Először hetente, később kéthetenként, utána havonta, és utoljára 2012 novemberében voltam a logopédusnál. Szeretném megjegyezni, hogy a logopédus Hevesi Gabriella egy rendkívül megnyerő, különleges egyéniség. Öröm volt vele együttműködni. Elmondhatom, hogy közel féléves gyakorlás után, idén februárban sor kerülhet a fogam pótlására.
Számomra mindennél fontosabb az egészség. Ha egészséged van, minden van, de egészséged nincs, hiába van mindened. És van egy mondásom, nem szeretnék reggelente a fogam mellett ébredni, ezért a fogaim épségéért is mindent megteszek.
Köszönetem és örök hálám, mindenki fáradozásáért.